nov 18, 2021

Nya spelregler när vi återvänder till kontoren

Den 18 november genomförde Hifab ett live-sänt webinar där vi diskuterade hur vi lättast får en smidig övergång när vi återvänder till våra kontor. Hur ska vi komma överens och behövs nya kontorsregler för att hitta en väg framåt i det nya hybrida landskapet? Med i studion var Bravidas marknadschef Marie Agélii tillsammans med Lena Åberg, senior projektledare och förändringsledare från Hifab och Emma Berg, moderator och projektledare, Hifab. Här hittar du den inspelade sändningen:

Våra paneldeltagare

Marie Agélii arbetar som marknadschef på Bravida, division Riks, och har varit ansvarig för projektet när huvudkontoret gick från egna rum och ett fast kontorslandskap till en aktivitetsbaserad arbetsmiljö.

Lena Åberg är senior projektledare och förändringsledare på Hifab Lokalutveckling med mångårig erfarenhet av att hjälpa företag. Till hennes framgångar räknas bland andra Telia, Bravida och Vårdförbundet. Lena kommer att besvara frågor om förändringsledning och kontorsregler.

Emma Berg arbetar som projektledare på Hifab Lokalutveckling och leder samtalet. Emma kunde senast ses i vårt direktsända webinar Framtidens attraktiva arbetsplats, och har mångårig erfarenhet av att leda intervjuer och samtal.

Kontakt

Malin Bernedotter Eklöf