maj 20, 2022

Stockholm förändras – var med och led utvecklingen

Stockholm är en region i ständig förändring. Därför har Hifab ett viktigt uppdrag att bidra med erfarenhet och kompetens i många av stadens fastighetsprojekt och infrastrukturförändringar. För att stärka vår organisation söker vi fler konsulter: projektledare och rådgivare som vill arbeta med uppdrag inom anläggning, hus, hållbarhet, installation och lokalutveckling.

Just nu är vi involverade i bland annat ombyggnationen av gasklockorna i Hjorthagen och utvecklingen av Järva begravningsplats, och vi ser många nya spännande projekt i regionen framåt. Nya stadsdelar växer fram, fastigheter får ny funktion och infrastruktur läggs om för att möta våra behov. I samverkan med varandra och våra kunder är vi med och leder den här utvecklingen.

– Konsulter besitter specialistkompetens och unik erfarenhet. När de används i rätt tid och uppdrag spelar de en avgörande roll. Vi ser det särskilt i projekt inom fastighetsutveckling och samhällsbyggnad som kännetecknas av komplex teknik, många intressenter och stora investeringar. Vi jobbar hela tiden med att stärka vår kunskap i rollen som oberoende rådgivare och projektledare med målet att säkra hållbara och framgångsrika projekt för våra kunder, säger Nicke Rydgren, VD på Hifab.

Vill du vara med?

Vi söker bland annat projektledare och besiktningsförrättare inom hus, hållbart byggande, installation och lokalutveckling.
Här kan du läsa mer om tjänsterna vi söker just nu!

Hittar du inget som passar dig? Du är mer än välkommen att skicka in en spontanansökan så hör vi av oss när det dyker upp något som är mer passande för dig.