okt 24, 2017

Lyssna på Samhällsbyggarpodden med Hifab

Vilhelm Nord är projektingenjör på Bageriet, ett bostadsprojekt i Södra Stockholm. På sin fritid har han en podcast i samarbete med Samhällsbyggarna, som riktar sig till all som är intresserade av samhällsbyggnadsfrågor. I podcasten intervjuas aktuella personer som delar med sig av sina erfarenheter och idéer.

I senaste avsnittet får vi lyssna till Kerstin af Jochnick, förste vice riksbankschef, som bland annat berättar om hur riksbanken kopplas ihop med samhällsbyggnad.

– Jag har länge haft ett stort intresse för vad folk egentligen gör på sina jobb och vad de sysslar med hela dagar. Jag brukar alltid ställa samma fråga till alla jag intervjuar: ”Vad gör du en regnig tisdag?” Svaret brukar ge en rätt bra bild av vad personen i fråga faktiskt gör, säger Vilhelm.

Lyssna på senaste avsnittet med Kerstin af Jochnick här.

I tidigare avsnitt har Vilhelm intervjuat kollegan Ania Bråhn, från Hifabs energiavdelning, som berättar om sin resa från skolan i Medelpad till konsultyrket Stockholm. Samtalet ger en bra inblick i hur det är att jobba som konsult och Ania förklarar varför hon har valt att arbeta på just Hifab. Lyssna här.

  • Publiceratokt 24, 2017