dec 22, 2022

Julhälsning från Nicke Rydgren

Vi närmar oss slutet på ett händelserikt år och slutet på början av min resa som VD på Hifab. Under året har vi firat 75 år, vänt till positiva resultat och definierat vår position på marknaden med utgångspunkt i våra kunders behov och de förändringar vi ser inom branschen.

Vår ambition som bolag är att vara med och leda utvecklingen. Det ska vi göra vi i vår roll som oberoende rådgivare och projektledare inom fastigheter och samhällsbyggnad. Det som gör oss unika är vår långa erfarenhet och djupa förankring inom bygg och fastighet i kombination med ny kunskap inom teknik, digitalisering och hållbarhet. Vi har satt en tydlig strategi att vara små och snabba så vi kan ligga nära våra kunder och forma rätt team för att möta nya utmaningar och möjligheter.

Efter 75 år vet vi vikten av att tänka långsiktigt och att våga tänka nytt. Det har varit vägledande när vi nu lanserat Hifab Advisory som erbjuder strategisk rådgivning till våra kunders beslutsfattare. Nu har vi möjlighet att rådge våra uppdragsgivare i form av byggledare, besiktare, projektledare, energispecialister, hyresgästrådgivare och strategikonsulter i både projekt och förändringsarbete.

Precis som våra kunder ser vi en marknad som förändras. Vår bransch har ett viktigt arbete att minska klimatpåverkan och vi har nu satt som mål att vara klimatneutrala i vår verksamhet 2028. Samtidigt börjar vi också mäta inom vilka områden vi gör störst skillnad i våra uppdrag för att systematiskt stärka vår kompetens och investera i vår och våra kunders hållbara utveckling.

Nu är det snart dags att fira jul. I år väljer vi på Hifab att ge en gåva till Barncancerfonden för att stötta deras viktiga arbete. Jag ser fram emot lite ledighet för att därefter fortsätta resan in i 2023.

God jul

Nicke

  • Publiceratdec 22, 2022