maj 02, 2022

”Jag är övertygad om att framtiden ligger i våra händer”

Idag, den 2 maj, gör Nicke Rydgren sin första dag som VD på Hifab. Här delar Nicke med sig av sina tankar inför starten:

Det känns riktigt kul att äntligen vara på plats och få träffa alla mina nya kollegor. Det kommer bli många nya intryck och det känns jättespännande.

Hifab är ett anrikt och fint bolag med en idé om värdet av att vara en oberoende rådgivare och projektledare. I min värld är det den bästa positionen man kan ha på marknaden – samtidigt som det ställer stora krav på ens förmåga att förändras och utvecklas. Med tanke på hur välkända vi är i branschen är min bild att vi ändå varit lite osynliga. Där blir vår hemläxa att synas mer och berätta om vad vi kan, vad vi gör och vad vi vill göra.

Jag är övertygad om att framtiden ligger i våra händer. Vi är ett unikt bolag med möjlighet att ta en stark position som låter oss bidra ännu mer inom fastighetsutveckling och samhällsbyggnad. De senaste årens omställning har medfört en del utmaningar för oss som bolag, samtidigt vet jag också att vi har levererat mängder med framgångsrika projekt och att vi har en hög kompetens hos våra medarbetare. Vi behöver göra mer av det vi är bäst på ­– fokusera på våra kunder och våra uppdrag samtidigt som vi har kul och strävar efter att utvecklas och bli ännu bättre. Möjligheterna är stora på en marknad som förändras snabbt pådrivet av klimatkrisen, digitalisering och behovet av ökad effektivitet.

Nu ser jag fram emot att lära känna organisationen samt våra uppdrag och kunder för att därefter kunna ta nästa steg.

Nicke Rydgren