okt 06, 2022

Hifab söker juniora projektledare över hela landet

Investerings- och utvecklingsbehoven inom fastigheter och samhällsbyggnad är stora. Samtidigt står vi inför en rad utmaningar kopplade till klimatet och rådande ekonomiska förutsättningar. För att möta detta krävs specialiserade konsulter med hög kompetens och på Hifab arbetar idag många av branschens mer erfarna rådgivare och projektledare. Nu söker vi dig som befinner dig i början av din karriär och vill arbeta nära erfarna kollegor och stärka din förmåga att leda komplexa projekt inom fastigheter och samhällsbyggnad. 

Som junior projektledare på Hifab får du arbeta i olika typer av projekt inom fastigheter och samhällsbyggnad och om du har intresse av att specialisera dig inom områden som hållbart byggande, BIM eller ny teknik finns det stora möjligheter till detta.  

Vi är med och leder allt från små till riktigt stora projekt och just nu arbetar vi bland annat med utvecklingen av Järva begravningsplats i Stockholm, Försvarsmaktens nya inomhusträningsanläggning i Umeå och Malmös nya domstolsbyggnad. Vi har kontor på 12 orter runt om i Sverige och arbetar flexibelt utifrån våra uppdrag.  

 Förmågan att lyckas med generationsväxling och kompetensöverföring är helt avgörande för vår utveckling som rådgivare och projektledare. Världen förändras och vi har högt fokus på att bygga en kultur där alla kan och vill bidra, där alla både lär och lär ut. Jag ser att kombinationen av lång erfarenhet, olika bakgrunder och nya idéer är det som krävs för att vi ska utvecklas som bolag och i våra uppdrag, säger Nicke Rydgren, vd på Hifab. 

Om du är civil- eller högskoleingenjör inom samhällsbyggnad, alternativt har annan relevant utbildning, och vill påbörja din resa mot att bli en vass rådgivare och projektledare inom fastigheter och samhällsbyggnad, är du varmt välkommen med din ansökan.  

Läs mer och ansök här.