aug 24, 2023

Hifab Advisory etablerar sig i Göteborg – rekryterar Linda Wäppling

Hifab Advisory lanserades i november 2022 och har sedan start fokuserat på Stockholmsmarknaden. Nu tar de nästa steg i sin resa och rekryterar Linda Wäppling som får i uppdrag att leda etableringen av Advisory i Göteborg. Linda har en unik erfarenhet av strategiska frågeställningar inom samhällsbyggnad kopplat till hållbarhet, energi och digitalisering och kommer senast från rollen som Strategikonsult på PE Teknik & Arkitektur.

Hifab Advisory lanserades i november 2022 och har sedan start levererat strategisk rådgivning kring de mest centrala frågorna för fastighet- och samhällsbyggnadsbranschens omställning. Erbjudandet har tagits emot väl och Advisory har på kort tid blivit en central spelare på Stockholmsmarknaden. Nu tar Advisory nästa steg och rekryterar Linda Wäppling som ansvarig för att bygga upp affären i Göteborg.

– Vi har sedan start sett en stor efterfrågan av våra tjänster och det känns roligt att nu kunna expandera vårt erbjudande till Göteborg och Västsverige. Med Linda får vi en positiv kraft med hög strategisk förmåga och gedigen erfarenhet av att leda utveckling inom samhällsbyggnadssektorn. Jag ser fram emot att tillsammans med Linda och övriga teamet sätta Advisory på Göteborgskartan, säger Amanda Tevell, VD på Hifab Advisory.

Linda kommer utgå från Hifabs kontor i Göteborg där hon även kompletterar Hifabs övriga erbjudande med rådgivnings- och ledningstjänster inom fastigheter och samhällsbyggnad.

– Det här ska bli riktigt roligt. Hifab har lyckats ställa om och fokusera sitt erbjudande på att möta de utmaningar branschen står inför, där det strategiska perspektivet blir allt viktigare för fastighets- och samhällsbyggnadsaktörer. Göteborg är en region som både expanderar och transformeras – och jag ser fram emot att få hjälpa våra kunder att möta och hantera de utmaningar som uppstår i den här förändringen, säger Linda Wäppling.