okt 08, 2021

Vi visar vägen till er framtida arbetsplats

Boka ett möte med oss idag så bjuder vi på 1 timmes rådgivning

Undrar du också hur ert kontorsarbetsliv efter pandemin kan se ut? Vilka effekter har distansarbetet haft på företagets arbetssätt och kultur? Hur mycket ska vi jobba på kontoret i framtiden? Och ska kontoret verkligen se likadant ut som innan pandemin? Frågorna är många, och ibland svåra att svara på.

Vi på Hifab Lokalutveckling har under flera år jobbat med förändringar av kontor och arbetssätt. Vi hjälper kunder att utvärdera sin arbetsplatssituation och se över behoven för verksamheten.

Se kontoret med nya ögon – boka extern rådgivare

Ta ett första steg mot att titta på ert kontor utifrån ett framtidsperspektiv. Boka ett möte med oss idag och vi bjuder på en första timmes rådgivning. Vi jobbar med alla typer av kontorsförändringar och tillsammans kan vi titta vi på er verksamhets utmaningar och möjligheter och hjälpa er att räta ut några frågetecken.

Hifab

Nyfiken på Hifab? På Hifab arbetar över 250 projektledare och specialister med bygg- och fastighetsbranschens olika delar. Vi bistår våra kunder med allt från strategisk rådgivning och förstudier till projektledning vid genomförandet av små och stora lokalutvecklingsprojekt.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan stötta er organisation och er framtida arbetsplats på bästa sätt. Du kan även läsa mer här.

Kontakt

Malin Bernedotter Eklöf