jun 09, 2021

Framtidens arbetsplats redan idag

Undrar du också hur ert kontorsarbetsliv efter pandemin kan se ut? Vilka effekter har distansarbetet haft på företagets arbetssätt och kultur? Hur mycket ska vi jobba på kontoret i framtiden? Och ska kontoret verkligen se likadant ut som innan pandemin? Frågorna är många, och ibland svåra att svara på.

Vi på Hifab Lokalutveckling har under flera år jobbat med förändringar av kontor och arbetssätt. Här nedan hittar du ett erbjudande för Hifabs analyspaket för kontor i förändring. Ett enkelt sätt att redan idag se över framtidens arbetsplats.

Hifab hjälper kunder att utvärdera sin arbetsplatssituation och se över behoven för verksamheten. Vill ni ta ett första steg mot att titta på ert kontor utifrån ett framtidsperspektiv? Vi jobbar med alla typer av kontorsförändringar och  tillsammans kan vi hjälpa er att räta ut några frågetecken och samtidigt ge er en tydlig handlingsplan för vägen framåt.

Hifabs analyspaket för kontor i förändring

1. Intervju. Vi träffar 2-3 personer ur er ledningsgrupp och genomför en djupgående intervju utifrån er verksamhet och ert arbetssätt.

2. Analys. Utifrån intervjun analyserar och identifierar vi möjligheter och lösningar som passar just er verksamhet.

3. Utveckling. Utifrån vår analys presenterar vi några olika förslag på hur det nya kontorslivet skulle kunna se ut för er organisation.

Klicka här nedan och lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Hifab

Nyfiken på Hifab? På Hifab arbetar över 250 projektledare och specialister med bygg- och fastighetsbranschens olika delar. Vi bistår våra kunder med allt från strategisk rådgivning och förstudier till projektledning vid genomförandet av små och stora lokalutvecklingsprojekt.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan stötta er organisation och er framtida arbetsplats på bästa sätt. Du kan även läsa mer här.

Kontakt

Malin Bernedotter Eklöf