maj 05, 2022

Emma Johansson ny CMO på Hifab

Hifab rekryterar Emma Johansson till rollen som CMO. Emma kommer närmast från kommunikationsbyrån Holy Comms där hon arbetat som COO.

Emma har flera års erfarenhet av såväl strategiskt som operativt arbete med kommunikation och marknadsföring. Hon kommer närmast från kommunikationsbyrån Holy Comms där hon haft rollen som operativ chef samt ingått i företagets ledningsgrupp. Innan dess har hon bland annat arbetat som marknadschef på PE Teknik & Arkitektur. Emma kommer att ingå i Hifabs ledningsgrupp och tillträdde sin tjänst den 28 april 2022.

– För att stärka vår position på marknaden kommer vårt varumärke och vår förmåga att nå ut med hur vi kan bidra inom fastighetsutveckling och samhällsbyggnad vara avgörande. Med rekryteringen av Emma får vi en ledare med bred erfarenhet av marknadsföring och kommunikation och hon kommer spela en viktig roll i vår utveckling, säger Nicke Rydgren, VD på Hifab.

– Hifab är ett spännande bolag med en lång historia och ett i grunden starkt varumärke. Vi verkar samtidigt i en bransch som hela tiden behöver förändras för att möta samhällets behov och jag ser fram emot att tydliggöra vår roll som projektledare och rådgivare genom ett ökat fokus på kommunikation och synlighet, säger Emma Johansson.