Jan 11, 2024

Richard Åhman ny Uppdragschef på Hifab

Hifab rekryterar Richard Åhman till Uppdragschef inom anläggning i Stockholm. Richard kommer senast från PE Teknik & Arkitektur och som Uppdragschef på Hifab har han en viktig roll i arbetet med att utveckla bolagets erbjudande inom anläggning och infrastruktur i Stockholm.

Richard har lång erfarenhet inom samhällsbyggnad och av att arbeta som projekt- och byggledare i olika typer av projekt. Nu senast kommer han från rollen som Projektchef Infrastruktur på PE Teknik & Arkitektur. Rekryteringen stärker det befintliga teamet som har lång erfarenhet av byggledning och besiktning inom mark och anläggning. I rollen som Uppdragschef kommer Richard vara med och ansvara för att utveckla Hifabs erbjudande inom tidiga skeden och kundernas projekt i Stockholmsregionen.

– Stockholm fortsätter att växa och vi ser flera stora samhällsbyggnadsprojekt de kommande åren, inte minst kopplat till utbyggnad och upprustning av stadens infrastruktur. Med sin kompetens och branschförståelse kommer Richard spela en viktig roll när vi ska hjälpa våra kunder i den här förändringen, säger Shabnam Tavakoli, Affärschef Anläggning på Hifab i Stockholm.

– Jag ser fram emot att vara med och bygga vidare på vårt erbjudande inom anläggning, mark och infrastruktur med fokus på projektledningstjänster och tidiga skeden, säger Richard Åhman.