Vårt erbjudande till dig

Vi är Sveriges ledande projektledningsföretag. Det har vi blivit tack vare våra medarbetare, vårt engagemang, kunnande och erfarenhet. Våra medarbetare är vår mest värdefulla tillgång! Därför strävar vi efter att alltid vara den attraktivaste arbetsgivaren. Här är några exempel på vad vi erbjuder.

Hög trivsel, familjär kultur

Våra medarbetare ger oss höga betyg just vad gäller trivsel och ett av skälen är en stark och familjär kultur med god gemenskap och en hög stämning. Det öppna klimatet skapar en känsla av samhörighet och möjlighet att påverka. Hos oss ingår många sociala aktiviteter för att på bästa sätt lära känna kollegor och skapa en stark team-känsla.

På Hifab blir bra projektledare och strategiska rådgivare bättre

Vi på Hifab engageras av att få arbeta med varierande projekt och uppskattar möjligheten att utvecklas som oberoende konsult, specialiserad på att planera och leda projekt och processer. Vår framgång bygger på allas hårda arbete och för att lyckas krävs att vi har effektiva metoder och verktyg samt att vi samverkar och delar erfarenheter mellan varandra. På så sätt kan vår erfarenhet återanvändas. Att ständigt utvecklas, och vara bäst på att förstå våra kunders behov, är grunden för vår fortsatta framgång. Det gör att bra projektledare och strategiska rådgivare blir bättre på Hifab.

Dessutom har vi utvecklat Hifab Pro som är vår interna satsning på utbildning. Inom ramen för Hifab Pro genomför vi bland annat utbildningar i praktisk projektledning, projektledarcertifiering, mentorskapsprogram, affärsmannaskap, konsult- och entreprenadjuridik, arbetsmiljö, riktade specialistutbildningar samt chef- och ledarskapsutveckling.

Balans mellan arbete och fritid

Du kan inte göra ett bra jobb om jobb är allt du gör. Vi arbetar aktivt med att skapa goda förutsättningar för balans mellan arbetsliv och privatliv. Det gör vi genom att du, utifrån dina projekt och ansvarsområden har möjlighet att styra din egen arbetstid. Dessutom erbjuder vi dig som medarbetare på Hifab ytterligare 5-6 dagars ledighet i snitt årligen. 

Vi vill att du ska må bra

Om du mår bra kan du prestera bra. Vi tycker det är viktigt att du tar hand om din hälsa och därför erbjuder vi alla medarbetare ett friskvårdsbidrag till ett värde av 3 000 kr per kalenderår. Via Hifab en förmånsportal får du som medarbetare tillgång till ett stort antal friskvårdsleverantörer med rabatterade priser. Dessutom erbjuds alla medarbetare hälsokontroller och gratis sjukvård online. Vi har också en sportklubb och en konstförening, där vi umgås och har trevligt. I vintras samordnade sportklubben bland annat en uppskattad Åreresa.