feb 13, 2020

Hifab nysatsar i Eskilstuna

Ulf Johansson är avdelningschef på Eskilstunakontoret. I en intervju med Eskilstuna Kuriren berättar han om expansionsplanerna.

Hifab har funnits i Eskilstuna tidigare och 2019 var det dags för en nysatsning.

– Det är ett led i att Hifab vill ha en nationell närvaro över hela landet. Vi ska kunna följa våra kunder och därför är det viktigt att etablera lokala kontor, säger Ulf Johansson.

Ulf Johansson började på Hifab i maj förra året med uppdraget att starta kontor i Eskilstuna och Örebro.

– Hifab har ett gott rykte både i Örebro och Eskilstuna, och det ska bli spännande att se vad vårt team kan åstadkomma tillsammans. Hittills har vi rekryterat sju personer till Eskilstuna och sju personer till Örebro, och planen är att ha dubbel så många anställda inom några år.

Till kontoret i Eskilstuna söker Hifab projektledare och byggledare.

– Hittills har vi riktat in oss på projekt- och Sedan vill vi bredda oss med KA-kompetens. Vi söker även besiktningsmän så att vi kan utföra större besiktningar med olika typer av kompetenser inom besiktning. Vi vill så klart även växa inom miljö. Vi vill inte bara prata hållbarhet, vi vill kunna visa att vi jobbar hållbart.

Ulf Johansson vill gärna rekrytera personer till Hifab som idag bor i Eskilstuna och kanske pendlar till Stockholm istället för att bara locka över personal från andra byggprojektbyråer i Eskilstuna.

Intervjun med Ulf Johansson publicerades i Eskilstuna Kuriren Affärsliv den 13 februari 2020. Läs hela artikeln här.

  • Publiceratfeb 13, 2020