aug 19, 2019

Hifab expanderar i Eskilstuna och Örebro

Ulf Johansson är ny avdelningschef på Hifab och leder expansionen i Eskilstuna och Örebro.

Sedan 1 juni är Ulf Johansson ny avdelningschef på Hifab med målsättning att starta upp kontor i både Eskilstuna och Örebro.
– Avdelningen består i dag av tre personer och nu efter semestern har vi fem på ingång. Så vi växer verkligen och det är min första prioritet just nu, förklarar Ulf.

Ulf har tung erfarenhet från entreprenörssidan där han jobbade på Stark Fasadrenovering AB i nästan 20 år. ”Livets skola” som han kallar det, där han fick lära sig allt från murning och putsning till att leda en verksamhet med ca 60 anställda.
– Under åren har jag jobbat med många olika typer av människor. Jag har dels varit hantverkare och gjort grovarbetet på stora byggen men jag har också fått chansen att som affärschef samarbeta med platschefer, arbetsledare och kalkylatorer. Det jag främst har tagit med mig är att alla människor är bra på någonting. Som ledare är det viktigt att sätta ihop ”laget rätt”, hitta rätt mix på ålder, kompetens och erfarenhet så blir det en dimension extra som lyfter både arbetsglädje och resultat!

De senaste åren har Ulf arbetat på Sweco där han hade till uppgift att bygga upp Sweco management i Västerås, Örebro och Eskilstuna. Under Sweco-tiden träffade han Farshad Saba och de har haft många givande samarbeten ihop.
– När Farshad valde Hifab så tyckte jag att det var ett enkelt val även för mig. Dels ser jag stor potential i Hifab och att få chansen att bygga upp vår verksamhet i Eskilstuna och Örebro. Dels uppskattar jag verkligen Farshad som chef och jag tycker att det är viktigt att omge sig med bra människor. Inspirerande kollegor är det som får oss att gå till jobbet!

  • Publicerataug 19, 2019