Byggnader

Vi leder och planerar byggandet av morgondagens fastigheter. Från tidigt skede lägger vi grunden för ett slutresultat anpassat för människor och samhälle. Hållbart, engagerat och affärsmässigt.

Vi erbjuder projektledning vid ny- och ombyggnad av alla typer av fastigheter. Vi har kompetens att leda och samordna komplexa projekt genom alla faser; från projektering till besiktning. Oavsett uppdrag går vi in för att bli din trygga, pålitliga och etiska partner.

Vi är oberoende, men vet att det krävs samverkan för att möta framtidens utmaningar. Genom skräddarsydda team skapar vi förutsättningar för att lösa dina behov. Med kontor i Sveriges mest expansiva regioner är vår kompetens alltid nära till hands.

Vi hjälper dig med

  • Hyresgästanpassning. Vi förstår vikten av samverkan och högt tempo när det gäller att anpassa lokaler för nya hyresgäster. Vi har omfattade erfarenhet och förståelse för våra kunders olika behov, krav och förväntningar.
  • Nyproduktion.
  • Ombyggnation.
  • Miljöcertifiering. Vi skapar rätt förutsättningar från tidigt skede, lägger en hållbar grund och säkerställer långsiktiga resultat för din fastighet.

Tjänster inom Byggnader

Henrik Arwidson
Malin Tomasson
Cecilia Cederloo
Farshad Saba