dec 10, 2021

Anica Krstanovska ny chef för installation i Göteborg

Ny chef i Göteborg vill skapa synergier mellan kunniga installationsledare och industribranschen. 

Anica Krstanovska är ny chef för installationsavdelningen i Göteborg. En grupp som idag består av sex medarbetare men med en vision om att växa till att bli ca 15 personer inom två år.

– Jag lockades av att ta det här jobbet dels för att jag har ett väldigt gott intryck av Hifab, dels för att här finns det utrymme för att skapa en organisation som kan bidra till bolagets långsiktiga mål.

Anica har över 20 års erfarenhet inom energi- och industribranschen i olika roller i projekterande verksamheter.

– Jag har jobbat en hel del i tekniktunga projekt med tillverkning av olika processmedier, såsom ånga och hetvatten. I många av de projekt som jag har varit involverad i har jag handlat upp installationsarbeten och styrsystem för processerna och nu är vår målsättning att här på Hifab kombinera de olika segmenten. Jag vill ta våra duktiga projektledare inom installation ett steg närmare energi- och industribranschen. Där kan vi hitta intressanta projekt och synergier!

Jonas Thimberg, marknadsområdeschef Syd, ställer sig mycket positiv till satsningen:

– Vi vill stärka oss inom den här typen av branscher eftersom de är teknikintensiva. Tidigt ska vi kunna möta upp kundernas behov av tekniska projekt-, bygg- och installationsledare. Vi har en stor bredd av kompetenser här på Hifab och med Anica i spetsen öppnar vi nu upp för nya samarbeten.