Vårt erbjudande till dig

Vi är Sveriges ledande projektledningsföretag. Det har vi blivit tack vare våra medarbetare, vårt engagemang, kunnande och erfarenhet. Våra medarbetare är vår mest värdefulla tillgång! Därför strävar vi efter att alltid vara den attraktivaste arbetsgivaren. Här är några exempel på vad vi erbjuder.

Hög trivsel, familjär kultur
Våra medarbetare ger oss höga betyg just vad gäller trivsel och ett av skälen är en stark och familjär kultur med god gemenskap och en hög stämning. Det öppna klimatet skapar en känsla av samhörighet och möjlighet att påverka. Hos oss ingår många sociala aktiviteter för att på bästa sätt lära känna kollegor och skapa en stark team-känsla.

Ledarskap och utveckling för att skapa engagemang
En av de viktigaste faktorerna för att skapa engagemang är närmaste chefen och vi jobbar hela tiden med kompetensutveckling av både chefer och medarbetare. På Hifab har vi utvecklat Hifab Pro som är vår interna satsning på utbildning. Inom ramen för Hifab Pro genomför vi bland annat utbildningar i praktisk projektledning, projektledarcertifiering, mentorskapsprogram, affärsmannaskap, konsult- och entreprenadjuridik, arbetsmiljö, riktade specialistutbildningar samt chef- och ledarskapsutveckling.

Balans mellan arbete och fritid
Du kan inte göra ett bra jobb om jobb är allt du gör. Vi arbetar aktivt med att skapa goda förutsättningar för balans mellan arbetsliv och privatliv. Det gör vi genom att du, utifrån dina projekt och ansvarsområden har möjlighet att styra din egen arbetstid. Dessutom erbjuder vi dig som medarbetare på Hifab ytterligare 5-6 dagars ledighet i snitt årligen. 

Vi vill att du ska må bra
Om du mår bra kan du prestera bra. Vi tycker det är viktigt att du tar hand om din hälsa och därför erbjuder vi alla medarbetare ett friskvårdsbidrag till ett värde av 3 000 kr per kalenderår. Via Hifab en förmånsportal får du som medarbetare tillgång till ett stort antal friskvårdsleverantörer med rabatterade priser. Dessutom erbjuds alla medarbetare hälsokontroller och gratis sjukvård online. Vi har också en sportklubb och en konstförening, där vi umgås och har trevligt. I vintras samordnade sportklubben bland annat en uppskattad Åreresa.